Centauro

torsdag

Byr inn til heftig korsang i Vadsø

- Fra Perleportalen -

En hel liten hær av glinsende tannrader har erobret byen. Det ferske frelsesarmékorpset har allerede rekruttert feiende fine sanglerker, skriver avisen Finnmarken.

Byr inn til heftig korsang i Vadsø
VASKEEKTE GOSPEL: Det var like før selv lysarmaturet begynte å duve da det splitter nye koret sang ut av full hals. Her dirigeres koret av Hannah Borrett. Foto: Finnmarken


Skrevet av Kenneth Strømsvåg, Finnmarken

VADSØ: Havnegata, tirsdag kveld. Mørket regjerer. En og annen småstresset sjåfør trår akkurat litt for hardt på gassen. Slapset i gata skvetter dit og hit. Kontrasten til det som skjer på innsiden - der inne hos Frelsesarmeen - kunne ikke vært større.

«Go, tell it on the mountain» 12 stemmer stemmer i, høyt og lavt på frekvensskalaen. lufta danser. I takt med lysarmaturet i taket.

«Over the hills and everywhere» Harlem-stemninga brer seg i hylsteret til en lettere utskremt reporter. Sanggleden er som sparklet sirilig inn i veggene. Med fin pensel.

«That Jesus Christ is born» - Fint, eller hva. Vi liker dette. Og det er plass til flere i koret, sier korpsleder Karine Morelle.

Les mer HER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar