Centauro

måndag

Når det kommer til Israel; ikke stol på store mediehus

- Nyheter från Israel - 

 Utenlandske medier som rapporterer om situasjonen i Israel omgjør journalistikk til ondskap.

Israelske Lev Solodkin, som er kjent for sine utfordrende innlegg på Facebook, lurer på hvordan det britiske folket hadde reagert hvis det under Annen Verdenskrig hadde kommet en rapport hvor det sto: "En 21 år gammel fredselskende tysk pilot har blitt drept av britiske sikkerhetsstryker i det britiske luftrommet".

Det er denne typen nyhetsartikler som blir produsert av ulike internasjonale mediehus når det kommer til den pågående situasjonen i Israel.

Den britiske avisen The Independent benytter seg av denne typen fordreid journalistikk når de beskriver steiningen og knivstikkingen av jøder som "opptøyer" og "sammenstøt" utført av fredselskende palestinere. I lørdagens utgave av denne avisen sto det at fem palestinere var blitt drept og fire jøder knivstukket.

Selv om det forsøkes skjult som nyheter, så er artiklene fra The Independent politiske manifest som ønsker å skape et inntrykk av at forsvarsløse palestinere blir drept under lovlige "protester" mot et morderisk Israel. Avisens journalist gjorde alt han kunne for å forsikre seg om at dette poenget ikke gikk ubemerket hen. Det faktum at militærer over hele verden rekrutterer 18 år gamle menn i sitt forsvar ser ikke ut til å bety noe for The Independent som insisterte på at de involverte palestinerne var "gutter".

Les mer HER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar