Centauro

tisdag

Dine Venner er Av Betydning for Gud!

- David Wilkerson September 1998 -

Hvem regner du som dine nærmeste venner? Tro det eller ei, men dette spørsmålet er en sak som har stor betydning for Herren. Og det er fordi ditt vennskap taler høyt - både til Gud og til verden - om tilstanden i ditt hjerte.

Har du noensinne tenkt på å be: "Herre, hva synes du om mine vennskap? Er de til behag for deg - eller mishager de deg?" Faktum er, at en rettferdig venn kan sørge for en tilknytning til Guds velsignelse og velvilje, fordi han oppmuntrer deg til en gudfryktig livsstil. På den annen side, kan en syndig venn bli en sterk lenke til all slags ondt, og kan lede deg inn i forferdelig slaveri.

Når jeg bruker ordet "venn" gjennom dette budskapet, så henviser jeg ikke til direkte familiemedlemmer, slik som ektefelle, foreldre eller barn. Min definisjon på en venn her, er noen som du er nær knyttet til - en som du naturlig betror deg til. Kort sagt, en venn er en person som du vandrer med, snakker med og blottlegger din sjel for.

Du har selvfølgelig forskjellige vennekretser. Du har en "forretningskrets", som inkluderer dine medarbeidere, kolleger eller kunder. Og du har en "sosial" krets, som inkluderer de menneskene du identifiserer deg med på en mer overfladisk måte. Du kan også ha kontakt med ugudelige bekjentskaper. Apostelen Paulus sier at det er umulig for oss å unngå denne slags kontakt - ellers ville vi måtte forlate verden fullstendig!

Les mer HER.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar