Centauro

torsdag

Palestinsk analyse: Vi ønsker den israelske administrasjonen tilbake!

- Israel Today - 

Følgende gjestekommetar er skrevet av den ledende palestinske analytiker Bassam Eid.

Informasjonen under er en delvis opptelling av byggevarer som har nådd Gaza frem til 6. juli dette år. Alle bygningsmatrialene er sendst inn til Gaza med det mål å gjenoppbygge etter den siste krigens ødeleggelser:

* 3281 lastebiler med 131 240 tonn sement

* 353 lastebiler med 12 355 tonn stål

* 3380 lastebiler med 135 200 tonn grus

* 276 lastebiler med 11 040 tonn sement for prosjekter gjennomført av Qatar

* 19 628 lastebiler med 785 120 tonn grus for prosjekter gjennomført av Qatar

Det er klart fra disse tallene at Gaza-regimet var i stand til å koordinere og innhente godkjenning fra israelsk myndigheter for å la 142 280 tonn sement gå inn gjennom Karm Abu Salem passasjen til gjenoppbyggingen av Gaza.

Det er velkjent at Gazastripen i de siste dagene har tiltrekt seg stor oppmerksomhet pga de store mengdene sement, men etter å ha sjekket hvem som mottar disse store mengder sement, er det blitt klart at disse leveransene gikk til lagringsanlegg for kjøpmenn som jobber under påvirkning av Hamas.

I skrivende stund er ikke en eneste person av dem som trenger disse forsyningene mottatt noe av det, og Gaza begynner å lure på hva Hamas skal med så store mengder sement.

Det spekuleres hvorfor ingen kan få en eneste sekk med sement, men at alle sekkene leveres til Hamas for bygging av bunkere og døds tunneler. Det er godt kjent i Gaza at Hamas er klar for en ny konfrontasjon med IDF, så vi forvente mer ødeleggelsene, flere ofre, og flere dødsfall.

Les mer HER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar