Centauro

onsdag

Venteliste for ferie

- Perleportalen - 

Frelsesarmeen har hver sommer ferietilbud for familier. For mange er dette eneste mulighet til å oppleve ferie på lik linje med andre barn. I år er det rekordmange på venteliste.

‒ Vi ser at behovet, og interessen, for å kunne ta med seg barna sine på sommerferie øker fra år til år. Dette er mennesker som ikke har råd til å gi barna opplevelser andre tar for gitt, sier Elin Herikstad, leder for Frelsesarmeens velferd og utvikling.

Det er 12. gang Frelsesarmeen arrangerer ferietilbud, og antall søkere øker hvert år. Til sammen 370 barn og voksne skal på ferie på Jeløy utenfor Moss i sommer. De fordeler seg over tre uker. I år er det ca. 300 personer på venteliste.

‒ For mange barn i Norge i dag kan det være vanskelig når det nærmer seg ferietid. Klassekamerater snakker om å reise bort med familien og til å finne på mange spennende ting. For barn som ikke engang får feiret bursdagen fordi mor og far ikke har råd, er ferie langt fra virkeligheten, sier Herikstad.

Frelsesarmeens institusjoner og menigheter i hele landet kan tilby mennesker gratis deltakelse på ferietilbudet, så lenge det er plasser. Oppholdet på fem dager består av ulike aktiviteter som sporløype, ballaktiviteter, strandliv, sang, lek og ukens høydepunkt for mange: tur til Tusenfryd.

Målet med Frelsesarmeens ferietilbud er å gi familier positive opplevelser sammen.

Les mer HER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar