Centauro

söndag

– Hvordan kan folk ikke tro på Gud?

- Dagen -

– Åpningen har gått veldig bra. Vi har hatt mange besøkende. Det viktigste er å få gode reaksjoner. Om folk ikke forstår hva du har laget, er det ikke kjekt, sier Aad Peters.
Den hollandske tv- og teaterprodusenten eier Noas ark og har innredet og utformet i utstillingen sammen med håndverkere og kunstnere.

Peters undrer seg over at norske journalister lurer på hvorfor Noas ark kommer til Norge. Han har spøkt med at han kommer fordi det regner så mye her.
– Vi drar jo overalt, også til Norge.
– Hva betyr utstillingen for deg?

– Jeg snakker ikke om personlige ting, det har ikke noe med saken å gjøre. Ofte vil kristenheten spørre om du er «en av oss». Det tar bort oppmerksomheten fra hva du lager.

Men han undrer seg over hvordan det er mulig at folk ikke tror på Gud, når mennesket stiller seg spørsmål ved hvorfor vi er her.

– Darwins utviklingsteori forklarer ikke hvorfor det skjer. Det er et mirakel at vi i utgangspunktet består av de samme atomene som en telefon, men at vi stiller de store spørsmålene. Men jeg vet ikke om Gud fins eller hvordan han ser ut, sier Peters."

Les mer HER.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar