Centauro

lördag

Ukens nyheter på norsk uke 13 fra rupeba.se

Mannsambandet entrer scenen i London neste sommer
- Perleportalen - "Dette er veldig spennende! Vi har jo drømt om å få være med og vi har jo snakket om det innad i gruppa. Nå kom invitasjonen og det var veldig morsomt, sier Frank Gjeruldsen i Mannssambandet.
Under neste års internasjonale kongress «Boundless 2015» skal Mannssambandet i likhet med andre musikkgrupper fra hele verden opptre under Frelsesarmeens 150 års-feiring.
Gruppa som startet opp i 1995, har siden den gang reist rundt for å opptre både i Norge og i andre deler av verden. De har i tillegg til mange europeiske land besøkt USA, Australia, Singapore og Sør-Afrika.
"  



Vil plante kirker hos dem som har minst fra før
- Norske Dagen - "Rundt 800 er ventet til «Sendt» neste helg, som er den hittil største konferansen for menighetsplanting i Norge.
Hele 15 ulike organisasjoner står bak konferansen som arrangeres av det tverrkirkelige nettverket Dawn Norge. Konferansen er en del av en større mobiliseringsplan for planting av nye menigheter og fellesskap i Norge.


Fire drept i kirkeangrep
- Vårt Land - "Fire personer ble drept da to maskerte menn angrep en kirke ved den kenyanske byen Mombasa søndag.
Politiet sier det dreier seg om et terrorangrep. Angriperne avfyrte en rekke skuddsalver mot menigheten før de la på flukt, opplyser en lokal politisjef. Han sier at flere andre ble såret og er ført til sykehus.
Et øyenvitne forteller at de to mennene ropte noe på et fremmed språk før de begynte å skyte mot forsamlingen i den stappfulle kirken.
Bibler tilsølt av blod og veltede plaststoler lå strødd i lokalet etter angrepet, som skjedde i Likoni ved kystbyen og turistmålet Mombasa.
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar