Centauro

tisdag

Overskrifter uke 32

Slår alarm om økt kristen-forfølgelse

- Norska Dagen - "Kirkeangrep, tvangskonvertering, samt straff for blasfemi og frafall preger sommeren for kristne fra Marokko i vest til India i øst. Ekspert mener islam er årsaken.
– Forfølgelsen av kristne i den islamske verden er på vei til å nå epidemiske proporsjoner, skriver den profilerte islam- og midtøsteneksperten Raymond Ibrahim for tenketanken Gatestone Institute
. "

Kollektiv innsikt

- Jostein Nielsens blogg - "Det er et uttrykk som heter ”Delt sorg gir halv sorg, delt glede gir dobbelt glede”. Jeg tror dette er noe av menighetens styrke. Selv om det er Kristi kjærlighet som er hovedfokus også i den tredje bønnen, er det åpningsfrasen jeg tar til meg i dag.
    ”Må dere sammen med alle de hellige bli i stand til å fatte bredden og lengden, høyden og dybden,ja, kjenne Kristi kjærlighet…” (Ef 3:18)
Det å kunne glede seg sammen med noen som har sett og opplevd Jesu grenseløse kjærlighet er en flott opplevelse. I går skjedde det igjen da vi var nærmere førti som delte åndelig og sosialt fellesskap i stua vår i Kroken. Det er vanskelig å forstå at noen kristne bevisst velger bort menighetslivet
."

Økonomiprofessor i frelsesuniform

- Norge idag - "Ola Grytten forkynte evangeliet på flere av møtene under Frelsesarmeens Sørlandsfestival i Lyngdal. – Hele familien har hatt det helt topp her, forteller han.
- Vi har kraft, makt og autoritet i bønn, fordi vi har Gud selv i ryggen. Den makten og autoriteten Jesus hadde her på jorden, ga Han videre til sine disipler. Å be i Jesu Navn er å be med fullmakt fra Ham, som om det var Han selv som handlet. Hvis vi virkelig visste at vi hadde fått Jesu autoritet, tror jeg det hadde blitt mer fart i sakene, forkynte Ola Grytten. 
Han underviste om den troendes autoritet i bønn på det siste av møtene sine på Kvåstunet i Lyngdal under Frelsesarmeens Sørlandsfestival."

Verktøyet som skal omvende folk

- Vårt Land - "«Uncover» ble lansert på for 2500 ungdommer på ungdomsfestivalen UL fredag.
– Så mange tror de vet hvem Jesus er, og så mange tar avstand. I 2012 kommer tusenvis av ikke-kristne, søkende og tvilende til å bli invitert til en uncover-gruppe. Kanskje av deg, sa Tor Erling Fagermoen på kveldsmøtet torsdag på UL. Han er generalsekretær i Laget, som har trykket opp 10.000 eksemplarer av det nyoversatte evangeliseringsopplegget. NLM Ung har kjøpt de 2.000 første
."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar