Centauro

tisdag

Overskrifter uke 31

Selvbilde

- Fra Jostein Nielsens blogg - "Noen tror at negative sider må fornektes dersom man skal opprettholde et positivt selvbilde. Jeg tror det er motsatt. Paulus hadde ikke et negativt selvbilde – men det var realistisk og sant. Dagens vers begynner slik:
    "Jeg som er den minste av de hellige…."
(Ef 3:8-9)

Blair nekter for bønn med Bush
- Vårt Land - "Men forteller å ha presset to medarbeidere til å knele i bønn med Frelsesarmeen.
To soldater i Frelsesarmeen kom på besøk på kontoret til Blair. Til slutt i møtet sa den ene «da kneler vi alle i bønn». Blair hadde to andre medarbeidere på kontoret som fikk et forferdet uttrykk over ansiktet. Men Blair ga streng beskjed om å gå ned på kne
."

 Absurd om minnegudstjenesten

- Espen Ottosen i Skaperkraft - "I Dagbladet 24. juli kommer Endsjø med sterk kritikk av minnegudstjenesten 22. juli. Han fremstår som skuffet på vegne av alle de som håpet at kirken etter grunnlovsreformen ville fremstå som en «i realiteten livsnøytral seremonimester».
Jeg tillater meg å være ytterst forundret hvis noen har hatt en slik underlig forventning. Og jeg håper ikke en professor i religionsvitenskap virkelig trodde at en minnegudstjeneste i domkirken ville være livssynsnøytral. Endsjø skriver at «alt skjedde innenfor en klart definert kristen ramme». Synes han virkelig det er underlig? Eller tar han bare i bruk billig retorikk?
"

Bønn kan redusere risikoen for Alzheimers
- Norske Dagen - "Er du redd for å miste hukommelsen på dine eldre dager? Da er det lurt å be jevnlig skal vi tro en fersk, israelsk studie.
Israelske og amerikansk forskere har forsøkt å identifisere faktorer som øker risikoen for å utvikle Alzheimers. Studien viser at det å be jevnlig kan redusere risikoen for å få Alzheimers sykdom og mild demens.
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar