Centauro

tisdag

Overskrifter uke 28

Syrias truede kristne

- Norge idag - "De kristne i den syriske byen Qusayr har fått en truende advarsel: Enten kan de slutte seg til den sunni-ledende opposisjonen mot president Bashar Assad - eller forlate byen. Tusenvis av kristne flyktet fra byen kort tid etter at trusselen ble lagt frem."

Egne "krefter"
- Jostein Nielsens blogg - "Det er veldig viktig at det som påvirker meg ikke begrenses til eksterne krefter. Gud valgte å skape mennesket med en fri vilje. Han som kan få "steinene" til å rope, har ikke problemer med å få Jo"stein" til å rope også, men han overlater til meg å avgjøre om det er det jeg vil gjøre."

Massiv vekst av evangeliske kristne i Brasil

- Korsets Seier - "I 1980 var 6,6 prosent av brasilianerne regnet som evangelisk kristne - i dag er andelen over 22 prosent.
Den evangeliske befolkning i Brasil har også økt med 16 millioner mennesker på 10 år fra år 2000. I 2010 var antallet på 42,3 millioner, ifølge brasiliansk institutt for geografi og statistikk (IBGE), som ble publisert fredag.
Veksten betyr at evangeliske kristne er den raskest voksende religiøse grupperingen i det latinamerikanske landet, skriver Christian Post."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar