Centauro

tisdag

Overskrifter uke 29

"Jeg har vært der"

- Jostein Nielsens blogg: "Under andre verdenskrig tegnet allierte soldater graffitien ”Kilroy was here” overalt hvor de kom. Ikke rart at nordiske studenter valgte dette navnet da de i 1946 etablerte sitt eget reisebyrå.
Min farmor (bildet) var bare 50 da Herren hentet henne hjem et par år før jeg ble født. Det fortelles at da det gikk mot slutten, var hun stø i sin tro på Gud og himmelen, for, som hun bekjente: ”Jeg har vært der før!”. Bekjennelsen refererte til en opplevelse hun hadde på et møte noen år tidligere. Under et vitnemøte reiste hun seg og opplevde å se like inn i himmelen. De tilstedeværende så at det skjedde noe med henne, og begynte å rope navnet hennes, og Beathe ble ”kalt tilbake” til denne verden i enda noen år
."

Ble fascinert av bibelens Jesus

- Norske Dagen - "Han kunne ha blitt en jihadkriger i Sør-Libanon. I stedet ble han forelsket i Jesus og totalt forvandlet. Det hele begynte med en fillete hotellbibel."

Resursbank for åndelig utvikling

- Perleportalen - "Frelsesarmeen presenterar en ressursbank fo åndelig utvikling: Personlig andaktsliv, Gudstjenesteopplegg, Smågrupper, Bønnearbeid"

Frihet og forpliktelse
- Skaperkraft - "Mennesker har ansvar ikke bare for seg selv, men også for andre. Debatten om forbud, påbud og frihet bør ta utgangspunkt i det."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar