Centauro

tisdag

Homofili og Bibelens tale om synd

- Konrad Fjell i Dagen - "Mange strever med synder som en ikke makter å avlegge eller overvinne. Samtidig ønsker man ikke noe annet enn å leve rett for Gud, vandre i lyset og bekjenne sine synder med det rette navn. Vi har alle våre ting å kjempe med. Kampen mot synden er for alle som har et oppriktig ønske om å leve i sannheten og lyset med sitt liv, en kamp på liv og død, som fører forsakelse, lidelse, smerte og nød med seg.
I kampen mot synden er det bare en hjelp som virkelig duger når alt kommer til alt, og det er at jeg sier åpent ut til Jesus hva jeg er og har gjort, og tror evangeliet om syndenes forlatelse. Han støter meg ikke bort, om jeg så måtte komme hver dag hele mitt liv med samme synd (Joh 6:37; 1Joh 1:9).
Vi lurer oss selv alle sammen dersom vi tror at hjelpen mot synden ligger i å se bort fra det Bibelen sier (jf. Gal 6:7-8).
Den som vil hjelpe oss som strever med synd, enten det er den ene eller andre synd, på den måte at de hjelper oss til å fortsette å leve i synden, de leder oss i fortapelsen, og har dermed pådratt seg et enormt ansvar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar