Centauro

lördag

Ukens nyheter på norsk från rupeba.se uke 16

Kjære påskepredikanter
- Kjell Olav Sannes i Norske Dagen - "Påsken står for døren, med Bibelens sterkeste beretninger, «the greatest story ever told».
Og alle prester og andre predikanter skal nok en gang legge ut disse tekstene til mennesker som har hørt dem så ofte før. Det er ikke lett, det vet alle vi som har prøvd.
Hva gjør vi ut av disse tekstene? Greier vi å formidle dem slik at tilhørerne våre fornemmer noe av dramatikken, av lukta av svette og blod og av lyden av hammerslag, av den intense spenningen i disse dagene som forandret verden?


Kaster seg inn i abortkampen
- Norske Dagen - "Svein-Magne Pedersen gir ut bok om kampen mot abort. Myndighetene har mistet kontrollen, og ufarliggjør drap, mener han.
66-åringen er mest kjent for sine helbredelseskampanjer, men har tidligere også skrevet bøker. Den nye boken, «De tause skrikene - Et forsvar for retten til å leve» blir gitt ut rundt 20. mai, ifølge evangelisten.
– Myndighetene har mistet kontrollen. Abort blir tilbudt på sølvfat til friske kvinner. Gravide kvinner er ikke syke. De er i aller høyeste grad friske. Vi bør tilby kvinnene mer hjelp og støtte. Ikke å ta livet av sitt eget barn, sier Pedersen.


Statsminister Cameron ønsker god påske med Jesus-hilsen
- Vårt Land - "Påsken har fått Storbritannias statsminister til å fortelle om egen tro.
Cameron holdt forrige uken en mottakelse for kristne ledere i Downing Street. BBC skriver at han på møtet skal ha omtalt Jesus som sin personlige frelser. Og i et radiointervju sier statslederen om at barn bør lære om de religiøse aspektene ved påske.
Videre fortalte Cameron at «mine øyeblikk med mest fred» skjer annenhver torsdag morgen når han deltar på nattverd i St. Mary Abbots, en kirke vest i London som er tilknyttet skolen hans barn går på
."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar