Centauro

tisdag

Overskrifter uke 22

3500 raketter i Syria og Iran rettet mot Israel 
- Norge idag - "Omkring 3500 raketter i Syria og Iran er rettet mot Israel, mens den ekstremistiske Hizbollah-organisasjonen i Libanon opplyser at de er i ferd med å utvikle droner og sjø-til-luft raketter, skriver den israelske morgenavisen, "Ha'aretz", i dag."

Frelsesarmeen i Farsund innviterer till MC-stevne

- Farsunds Avis - "Frelsesarmeen i Farsund inviterte til MC-mønstring på lørdag. Hele 97 motorsykler fra flere forskjellige klubber — og en fra Canada — deltok på mønstringen.
— Jeg visste at det kom til å komme mange. Vi er utrolig godt fornøyd med oppmøtet, smilte leder ved Frelsesarmeen i Farsund, Geir Sødal
."

Hjerteskjærende

- Norge idag - "Jordmødre ved Rikshospitalet har varslet om en makaber og hjerteskjærende praksis. Den går ut på at fem måneder gamle fostre lever i en time etter abort, på disken på sykehuset. I 2006 ble Amilia Taylor født i Miami, USA. Hun var 21 uker og 6 dager gammel, 24 cm lang og veide 284 gram. Hun overlevde og er snart i skolealder.
Mellom våren 2010 og høsten 2011 ble det utført ti aborter etter uke 22 på fødeavdelingen ved Oslo universitetssykehus (OUS). Flere av dem var 


Næringslivets religionsangst

- Tankesmien Skaperkraft (Norges motsvarighet till Claphaminstitutet) - "Norsk Hydro sponser gjerne religiøs aktivitet i Brasil på egen fabrikk men har berøringsangst i Norge. Slikt er neppe det beste grunnlag for god sponsorskikk.
”I Norge eksisterer knapt religion i næringslivet og vi er forsiktige med å sponse aktiviteter som kan ha noe med religion å gjøre”, sier Hydros ass. direktør i Brasil, Ole Johan Sagafos til VL 23.5.12. I artikkelen presenteres hvordan Hydro i Brasil kan begynne hvert fabrikkskift med Fader vår og bønn, mens all virksomhet i Norge må være livssynsnøytral."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar