Centauro

tisdag

Uke 17

RUSFRI DAG i juni
Perleportalen - "8. juni arrangeres RUSFRI DAG over hele landet. Da oppfordrer Frelsesarmeen folk til å avstå fra rus og sette søkelys på hva rusmidler gjør med oss og våre omgivelser.
Vi ønsker spesielt å fremheve barn og ungdom som blir rammet av voksnes rusproblematikk, og vi vil engasjere ”folk flest” til å bli bevisstgjort sin omgang med rusmidler. Ved å gjøre 8. juni til RUSFRI DAG ønsker vi å sette fokus på at rusfrihet også er frihet fra skade og utrygghet. Dette er en dag for solidaritet og ansvar."

Påskebudskapet og Dagens Næringsliv
Skaperkraft og Dagens Næringsliv - "I stedet for å avskrive kristentro som avleggs, kunne DNs  lederskribent 13.4 med fordel gravd litt dypere og sett på røttene for vår norske verdiskapingskultur.
På lederplass kritiseres Høyres Olemic Thommesen for å bruke Stortingets spørretime etter påske på størrelsen av NRKs kristne programprofil. Det er en legitim diskusjon. Der DN bommer, er i konklusjonen om at ”…det kristne budskapet er blitt et tema for spesielt interesserte”. Det er korrekt at sekulariseringen har gjort at færre oppsøker kirke og bedehus. At budskapet derfor kun er for spesielt interesserte, er imidlertid en påstand som bør begrunnes bedre
."

William Lane Craig kommer til Norge
Norske Dagen - "William Lane Craig har akkurat startet sin Skandinavia-turne, som ender opp i Bergen.
Det var forfatter og vitenskapsmann Sam Harris som omtalte William Lane Craig som «den eneste apologeten som ser ut til å ha fått mine med-ateister til å frykte Gud.»
Craigs omfattende fagkunnskaper og hans retoriske evner har gjort ham til en yndet foredragsholder og fryktet motdebattant.
Richard Dawkins nektet å møte Craig til debatt i Oxford i fjor. Argumentet var blant annet at Craig bare var en debattant og ingen virkelig akademiker.
Men det må sies å være en undervurdering av mannen som har to doktorgrader, og som arbeider som forsker ved Talbot School of Theology.
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar