Centauro

fredag

10 ferske offiserer til tjeneste

Fra Frelsesarmeens nettsted:
Torsdag ordineres ti nye offiserer til tjeneste i Frelsesarmeen. Dette er det største kullet Frelsesarmeen har hatt på over 10 år.

Offiserenes viktigste oppgave er å målbære og fremme Frelsesarmeens oppdrag: ” å forkynne Jesu Kristi evangelium og i hans navn møte menneskelig behov uten diskriminering”.

Viktig begivenhet
- Ordinasjonsdagen er en viktig begivenhet og en stor høytid både for de nye offiserene og for Frelsesarmeen, sier Gro Merete Berg, rektor ved
Frelsesarmeens offisersskole. Disse 10 offiserene blir en solid forsterkning for Frelsesarmeen, og tar med seg mye ulik erfaring inn i tjenesten. To bankmenn, en sykepleier, en helsesekretær, en lærer, en journalist, en med BA i statsvitenskap, en institusjonskokk, en sjåfør og en med MA i språkfag blir høytidelig ordinert av kommandør Carl Lydholm til heltidstjeneste i Frelsesarmeen.

Ordinasjonen er åpen for alle og finner sted i Templet, T. I. Øgrims plass 4, førstkommende torsdag kl. 19:00. Frelsesarmeens offisersskole er en godkjent fagskole som gjennom et to-årig løp utdanner kandidater til offiserstjeneste i Frelsesarmeen.

Les mer>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar