Centauro

måndag

Påskens beviser - vantro unge

Fra Norge i Dag:
"Josh McDowell har forkynt de klippefaste bevisene for Jesu oppstandelse for 10 millioner studenter og unge i 115 land. La oss få slik studentevangelisering til et hylende unormalt Norge.
En ny gallup i Aftenposten fortalte like før påske at bare en av tre unge nordmenn tror på Gud. Det er på tide med en slag-plan for universitetene, slik som de konservative har utarbeidet i USA.

Religionstatistikken i Norge betyr at vi har mistet 200 år, kristent sett. Om vi sammenligner med nær sagt alle andre land på kloden. Utviklingen i Norge er så besynderlig at det krever en forklaring.
............
I dag er Norge et unormalt land globalt sett. Bare 30 prosent av de unge tror på Gud. I mesteparten av verden tror over 90 prosent på Gud.

I Russland, kjernen i det tidligere Sovjetunionen, skulle en lære ateisme i stat og skole i 70 år under kommunismen. Akkurat på samme vis skal våre unge lære agnostisme, eller praktisk ateisme, av stat og skole i Norge (den eneste mulige forklaring på vår religionsstatistikk). Men pendelen snudde i øst: I dag tror over 90 prosent av russerne på Gud."

Les mer i Norge i dag>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar