Centauro

fredag

Fra Josteins blogg - Bare en Skygge

Bare en skygge
Jostein Nielsens Blogg - "En skygge gir i beste fall en kontur av virkeligheten. Det lærte de fleste av oss tidlig fordi noen viste oss hvordan vi kunne skulle lage skyggebilder. Vi kan altså bli lurt av en skygge. Selv når det er en skygge av f. eks et virkelig menneske, er skygge avhengig av lyskildens plassering. Derfor er det interessant at hebreerforkynneren skriver:
    Loven inneholder bare en skygge av alt det gode som skulle komme, ikke det sanne bildet av tingene. Hvert år bæres det fram offer som stadig er de samme, men med disse makter ikke loven å gjøre dem som ofrer, fullkomne
. (Hebr 10:1)"

1 kommentar:

  1. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvaraRadera