Centauro

tisdag

Uke 9

Overskrifter på norsk uke 9
Overskriftene idag handler om både vekkelse og forfølgelse i Nigeria.
Les også om den internasjonale kongressen 2015

Vekkelse i Nigeria sprer seg til Oslo
Norge idag - "Blant Nigerias befolkning på 152 millioner mennesker pågår det i disse dager stor vekkelse. Det kunne biskop Harrison Egonmwan fortelle om da han i midten av februar var hedersgjest på en konferanse i menigheten Christ Palace Int'l Church i Oslo."

Kristne blir plyndret, voldtatt og drept
Vårt Land - "Jeg kan ikke huske å ha møtt maken til forfølgelse av kristne noen gang i mine drøyt ni år i Stefanusalliansen (tidligere Norsk Misjon i Øst), sier assisterende generalsekretær, Jon-Geir Dittmann. Onsdag kom han hjem etter et ukes opphold i Nigeria.
De siste årene har vært preget av islamist- og ekstremistgruppen Boko Harams attentater mot den kristne delen av befolkningen i Nigeria. Militæret er også anklaget av trosfrihetsorganisasjoner for å delta i angrepene mot sivile. Bare i januar og februar har det vært flere angrep og mange drepte.
"

Internasjonal kongress i 2015
Perleportalen Norge - "Generalen har besluttet at det skal holdes internasjonal kongress i løpet av første uke av juli 2015. Kongressen vil markere 150-årsjubileet for grunnleggelsen av Frelsesarmeen.
I London ble hæren født, så da virker det passende at vi skal samles i denne byen for å feire Guds trofasthet og velsignelse for oppdraget vårt.
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar