Centauro

tisdag

Uke 8


Israel forberedt på Syrisk avledningsangrepNorge idag - "Det israelske militæret forbereder seg nå på at Syria vil angripe Israel for å avlede oppmerksomheten fra president Bashar Assads hardt pressede situasjon. Den israelske hæren er i økt beredskap ved grensen til Syria, og i dag har militærets informasjonskontor sendt ut bilder av to fremtredende offiserer ved den nordlige fronten, den øverstkommanderende for Nordkommandoen, general Yair Golan, og sjefen for Nordkorpset, general Gershon Hacohen."

TV-pastoren møter rusavhengige i ny serie
Vårt Land - "Tv-pastoren møter både brukere og ansatte ved Fyrlyset. For å gjøre stas på dem som har deltatt i serien, var det fredag premierefest med rød løper. Programmet skal vise mangfoldet blant de rusavhengige.
- Vår motivasjon for å være med på denne TV-serien er å vise at rusmisbrukere også er individer, og ikke bare en stigmatisert gruppe, sier Knut Haugsvær, leder for Frelsesarmeens rusomsorg, til Frelsesarmeen.no.
"

200 frelst før formiddagsmøtet
Norge idag - "Er det mulig å bli frelst kl. 09:30 om morgenen? De fleste har hørt om Joel Osteen og Lakewood Church i Houston, Texas. Lakewood er USAs største menighet, og samler 45 000 mennesker hver uke. En ting er å høre om den. Noe annet er å besøke den."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar