Centauro

tisdag

Uke 39

Rob Bell slutter i Mars Hill
Korsets Seier - "I en kunngjøring fra menigheten Mars Hills eldsteråd, opplyses det om at menighetens pastor Rob Bell forlater menigheten. I følge kunngjøringen på menighetens nettside, føler Bell «et kall fra Gud om å benytte seg av et økende antall strategiske muligheter» og at han vil dedikere «sin fulle energi for å dele budskapet om Guds kjærlighet med et bredere publikum»."


Svenske unge tar avstand fra alkohol
Norske Dagen - "I Sverige er det en stor vekst i antall ungdommer som ikke drikker og som engasjerer seg i avholdsarbeid. Men samtidig er det flere som får problemer tidlig."


Bergens Tidende med sterke vitnesbyrd
Korsets Seier - "Sist uke har avisen Bergens Tidende slått opp to sterke vitnesbyrd om evangeliets kraft til å sette mennesker fri fra rusavhengighet.
«Før: Høg på heroin. No: Høg på Jesus» stod med store bokstaver på forsiden på søndagens utgave av Bergens Tidende. I avisen fulgte en fantastisk historie om Are Iversen Hjelle som hadde gått fra å være en av Bergens verste narkomane, til nå å være helt fri fra rusmisbruk. I reportasjen pekte Hjelle utvetydig på Jesus som årsaken til denne radikale endringen. Avisen fulgte opp dagen etterpå med en artikkel om Aina og Raymond Skorpen som i likhet med Hjelle hadde vært på Evangeliesenteret, blitt kristne og rusfrie
."

Planter avdelinger i stedet for menigheter
Norske Dagen - "Stephan Christiansen, pastor i Jesus Church i Oslo sentrum, har kastet seg på den nye modellen for menighetsplanting som i USA kalles for multisite."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar