Centauro

torsdag

Bibelen gir håp i Ukraina

Fra Bibelen.no

 "Over hele Ukraina kommer kristne fra ulike kirkesamfunn sammen for å faste og for å be om fred, handlekraft og visdom blant de politiske lederne i Ukraina og resten av verden. (Foto: Det ukrainske bibelselskap)
I Kharkiv, Donetsk og Dnipropetrovsk i Øst-Ukraina har det hver morgen blitt holdt utendørs bønnemøter på sentrale torg. I Lviv i Vest-Ukraina holdes det 15 minutters bønnesamlinger hver time på dagen, fra 9 om morgenen til 21 om kvelden. I tillegg til de ukentlige bønnesamlingene på Maidan-plassen, har det i Kiev blitt satt opp bønnetelt som er åpne for alle som vil snakke med frivillige medarbeidere og samles i bønn. Det samme skjer i nesten alle byer over hele landet.

Bibelmangel
I forbindelse med denne åndelige oppvåkningen melder det seg et stort behov for bibler. Det ukrainske bibelselskap har de siste månedene mottatt hundrevis av telefonsamtaler og andre forespørsler om bibler. På Facebook og via andre sosiale medier rapporterer kirker og frivillige medarbeidere om arbeidet som gjøres, og påpeker at de ikke har nok bibler til å dekke behovet."

Läs mer HÄR...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar