Centauro

torsdag

Uke 23

40.000 støtter rusfri dag
Vårt Land - "Sommerferien står for døra. Derfor innstifter Frelsesarmeen rusfri dag 8. juni.
- Vi er mange som gleder oss til sommerferie, men vi vet bruk av alkohol vil forårsake både utvendige og innvendige skader, og legge skygge over ferieminnene for en del. Derfor innstifter Frelsesarmeen 8. juni som rusfri dag, sier kaptein Knut Haugsvær, som er prosjektleder for markeringen
."

Frelsesarmeen arrangerer Rusfri dag
Moss Avis - "I dag arrangerer Frelsesarmeen Rusfri dag over hele landet. I Moss markeres dagen med utdeling av alkoholfri drikke.
- Vi starter med stand ved Moss jernbanestasjon i morgenrushet. Der deler vi ut eplejuice og flyers med opplysning om Rusfri dag til pendlerne, sier Tone Grindal, undervisningskonsulent i Frelsesarmeens medarbeiderskole."

450.000 barn i hjem med alkoholmisbruk eller psykiske lidelser
Norske Dagen - "Folkehelseinstituttet har laget rapporten på oppdrag fra Helsedirektoratet.
Rapporten anslår at det i løpet av det siste året var 410.000 barn som hadde én eller to foreldre med en psykisk lidelse og 90.000 barn som hadde minst én forelder som misbrukte alkohol. Fordi noen barn tilhører begge gruppene, har Folkehelseinstituttet beregnet at det totale antall barn er 450.000
."

Likhet mellom kirke og moske i Egypt
Norske Dagen - "Et forslag til ny lov om bygging av religiøse bygg i Egypt, vil bedre situasjonen for kristne menigheter betraktelig."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar