Centauro

söndag

Utfordrer til hverdags-evangelisering

Fra Norge idag:
– Guds menighet har en sykdom som den må ut av. Det er sykdommen «Anonymes Maximale», sa Kjell Haltorp til forsamlingen da han talte om evangelisering under De Frie Evangeliske Forsamlingers sommerstevne.

Haltorp understreket at alle kristne er kalt til å være menneskefiskere, ikke bare noen få utvalgte. Evangelisttjenesten mener han først og fremst er til for å utruste og istandsette resten av menigheten, slik at alle kan gå ut og vinne mennesker

– Kom inn i Guds treningsskole, og begynn å ta små skritt i hverdagen for å dele evangeliet med mennesker omkring deg, utfordret han.

LønnkammeretFørst og fremst oppfordret han tilhørerne til å bruke tid alene sammen med Jesus, for å utvikle gudsrelasjonen.

– Livets store visdom er balansen mellom innvielse og tjeneste. Det er så mye interessant vi kan være med på. Og i dag har vi så god råd at vi kan være med på det meste. Men det er en ting Jesus lengter etter: At vi skal bruke tid sammen med ham. Vi må ha inntrykk før vi kan ha uttrykk. Kristenliv handler nemlig ikke om at vi må be og evangelisere, men det handler om en relasjon til en levende person, sa Kjell Haltorp.

Les mer>>
Bildetekst: Kjell Haltorp var en av talerne på De Frie Evangeliske Forsamlingers sommerstevne. Foto: Tor-Bjørn Nordgaard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar