Centauro

lördag

Blogginnlegg på norsk på rupeba - uke 37

Pinsepastor skal preke for konge og regjering

- Korsets Seier - "Niklas Piensoho leder gudstjenesten som åpner den svenske riksdagen etter sommerferien.
18. september åpner Riksdagen, svenskenes svar på Stortinget, sitt arbeid etter sommerpausen, og som vanlig skjer det med en gudstjeneste i Storkyrkan i Stockholm.
Denne høsten er det Niklas Piensoho, pastor i Sveriges største pinsemenighet Filadelfiakyrkan i Stockholm, som skal preke under åpningsgudstjenesten
."

Ber kristne om å si nei til alkohol

- Norge idag - "Den svenske evangelisten Carl-Gustaf Severin ser med bekymring på at stadig flere kristne aksepterer bruk av alkohol. Livets Ord-evangelistens nye bok «Det er aldri galt å være totalavholdsmann» er utgitt på norsk av Hermon Forlag."

Millionær lurte Frelsesarmeen

- Norske Dagen - "Frelsesarmeens velferdssenter i Trondheim hadde i vår en mann på praksisplass. I etterkant fikk de en større pengegave. I dag startet «Den hemmelige millionæren» på TV Norge."

  Lettlurt?

- Fra Josteins blogg- "Et barn er lettere å lure enn en voksen – det er i hvert fall noe vi voksne liker å tenke – og det har faktisk bibelsk belegg: Det brukes som et argument for vekst i Kristi kropp:
    Så skal vi ikke lenger være umyndige småbarn, ikke la oss kaste hit og dit og drive omkring ved hvert eneste vindpust av ny lære, så vi blir et bytte for menneskers falske spill og listige, forførende knep. (Ef 4:14)
"

Behov for modig lederskap
- Skaperkraft - "Kirke-Norge må våge en uhildet gjennomgang av hvordan vi bruker ressursene og hvordan slagkraften er for å nå våre mål." 

 Vanenes snarejakt

- Jostein Nielsens blogg - "I går skrev jeg litt om at det er mulig å gå i fella og leve som ”hedning”. Paulus har gitt oss ei liste over kjennetegn på hva det vil si å leve på den måten. Det er lite hyggelig lesning, og jeg innrømmer gjerne at det har vært en fristelse å skynde seg videre for å komme inn i et mer oppmuntrende modus."

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar