Centauro

tisdag

Jesusmanifestasjonen i norsk presse

Norge idag:
17.000 kristne for Jesus i Stockholm
"– Fra å være erklært død i den sekulære verden, så er Jesus påtakelig levende, konstaterte den tidligere røde kulturradikale Gøran Skytte. Han talte til et folkehav av kristne som var møtt fram for å hylle Jesus i Sveriges hovedstad lørdag.

For andre året på rad viste det felleskristne arrangementet at Jesu arme nå reiser seg i nabolandet. I fjor var 15.000 entusiastiske kristne samlet. I år møtte hele 17.000 opp for å hylle Jesus.

– Jesus er ikke en sannhet. Jesus er sannheten. Sannheten er ikke forhandlingsbar. Sannheten fortsetter å være sann, selv om nesten ingen tror på den. Og løgn er løgn, selv om alle tror på den, utalte en eritreansk musiker. Han var en av mange talere, før avslutningssangen på det store arrangement tonet ut med den kjente salmen «Et av Jesus forvandlet Sverige»."


DagenMagazinet:
18.000 kristne feiret Jesus i Stockholm
"Mange tusen kristne fra alle kristne samfunn i Sverige kom sammen i Stockholm sist lørdag for å markere at Jesus er veien, sannheten og livet.

Det var stor glede å spore blant de 18 000 kristne som kom sammen for å opphøye navnet Jesus på en gigantisk Jesusmanifestasjon i Stockholm sentrum i helgen.

— Det begynte med 12 disipler, og i dag finnes det 2,4 milliarder kristne over hele jorda, utbasunerte den kjente journalisten Göran Skytte og fremkalte jubel blant de mange tusen som var kommet på det store friluftsmøtet på lørdag ettermiddag. Og jubelen fortsatte da den amerikanske lovsangslederen Calvin Bridges og lokale sangere og musikere fra menighetene i Stockholm ledet forsamlingen i lovprisning til Gud.

Bredden blant talerne på Jesusmanifestasjonen i Stockholm, var stor. I tillegg til Skytte kunne man blant annet lytte til den katolske biskopen Anders Arborelius, Oase-bevegelsens inspirator Berit Simonsson, Livets Ords pastor Ulf Ekman og Filadelfias forstander Niklas Piensoho. Pastor Stanley Sjöberg ledet deltagerne i bønn for landet og for spesielt utsatte grupper i Sverige, slik som de hjemløse og de som er rammet av den økonomiske krisen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar